Beste Game E3 2014 Battle - FIFA 15 versus PES 2015

Artikel | -

Voorheen bepaalde jullie naar welke game jullie het meeste uitkijken na de E3 met de jaarlijks terugkerende E3 Awards. The Decider bracht ons tegen het einde van de vorige Battle echter op een geniaal idee: in de volgende Battle bepalen de leden van InsideGamer wat de beste game van de afgelopen E3 was.

Dat is precies wat we de komende weken gaan doen in de Beste Game van de E3 2014 Battle . De afgelopen dagen heb je al veel van onze meningen kunnen zien en lezen over de afgelopen E3 en aan de hand daarvan vragen we om jullie meningen. Naar welke game kijk jij op dit moment het meeste uit?

Iedere dag zetten wij twee keer twee games tegenover elkaar die wel met elkaar gemeen hebben. Vervolgens is het aan jullie om op de game te stemmen waar jij het meeste naar uitkijkt. Zorgen dat jouw favoriet uiteindelijk in de finale terechtkomt heeft zo zijn voordeel want de de game die de Battle wint kun je ook voor jezelf winnen . Alleen members die reageren maken kans op deze prijs.


Terwijl Rainbow Six: Siege en Code Name S.T.E.A.M het nog lekker met elkaar uitvechten starten we gewoon een nieuwe Battle. Aangezien het voetbalgeweld voor Nederland over een paar uur alweer losbarst leek het ons geen onverstandig idee om jullie te vragen naar welke voetbalgame jullie afgaande op de afgelopen E3 het meeste uitkijken. Nederland versus Mexico is er niets bij: het is FIFA 15 versus PES 2015!

Platform: pc, Xbox 360, Xbox One, PlayStation 3, PlayStation 4, PlayStation Vita, Wii, 3DS
Verschijnt: 25 september 2014
Sinds een aantal jaar is FIFA de koning der voetbalgames en de kans is groot de dat koning niet snel ontkroond zal worden. Dit nieuwste deel van de jaarlijkse serie blijft grotendeels gewoon hetzelfde, maar er vallen ook wat nieuwe dingen te ontdekken. Iedere speler op het veld heeft nu bijvoorbeeld een individuele emotionele gemoedstoestand en het gehele balspel voelt wat sneller aan. De nieuwe generatie consoles zorgt er daarnaast ook voor dat het veld ook echt aangetast wordt door ruw spel.

Platform: Xbox 360, Xbox One, PlayStation 3, PlayStation 4
Verschijnt: 26 september 2014
2014 zou zomaar het jaar kunnen zijn de nieuwe PES zijn grote concurrent FIFA van de troon weet te stoten. In deze nieuwste game, die draait op Konami's FOX engine zijn onder andere de stroeve controls en het houterige balspel onder handen genomen. Goed nieuws voor wie nog altijd een zwakke plek heeft voor de voetbalgames uit Japan, dit zou zomaar de beste PES in jaren kunnen worden.

Naar welke van deze twee games kijk jij het meeste uit? Geef je stem in de poll en leg in de reacties uit waarom en wie weet win jij wil de winnaar de Beste Game van de E3 2014 Battle!

Plaats een reactie


Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.