Microsoft kon het allemaal niet weten

Column | -

Microsoft kon niet weten dat de mensen als iets op DRM en Kinect niet zaten te wachten omdat de technologie ervan zo vernieuwend en geweldig is, en natuurlijk waren er wel mensen die zaten te klagen, maar niet genoeg blijkbaar om Microsoft voor de E3 duidelijk te kunnen maken, dat ze er niet op zaten te wachten.


Liever alle consoles DRM 

Aangezien Steam het ook gebruikt zal het logischer zijn geweest, dat de consoles het ook zouden krijgen.

Maar ja als Steam het doet blijken gamers er dus geen moeite mee te hebben, maar als Microsoft ook met het idee komt om het bij de consoles te gaan doen, dan blijkt het dus niet te mogen. Het is erg jammer want Sony en Nintendo hadden er zelf ook meer geld aan kunnen verdienen, want wel of geen fanboys, ze zullen altijd door blijven gamen. 

Ook het tegen houden van tweedehands games was een goed idee geweest voor de ontwikkelaar, want die zouden dan meer geld kunnen verdienen om zo nog mooiere en betere games te kunnen maken, en volgens mij is dat ook wel iets wat we allemaal willen.


Sony had ook beter de PS4 voor 500 euro kunnen verkopen met camera

Ja aangezien Microsoft het ook deed, en de meeste fanboys bestaan uit Sony fanboys, zou het dus geen enkel probleem moeten zijn geweest om hem ook met Camera te verkopen.


Zal het in de toekomst nog wel allemaal kunnen gebeuren ???

Zeker want dat zie je nu ook bij online gamen, want veel gamers hadden daar eerst ook moeite mee om er voor te gaan moeten betalen, tot Sony het ook ging doen en ze zich er uiteindelijk bij neer hadden gelegd. 

Nou hoor je ze ook wel zeggen van, ja maar nu hebben we ook PS Plus en krijgen we gratis games erbij, terwijl het al ook op de PS3 was en veel minder mensen er gebruik van maakte. Dus dan mag je nog wel eens heel goed gaan afvragen of ze zich er niet aan overgegeven hebben, om aan het idee te gaan betalen voor het online gamen ???


Zolang Sony het maar regelt blijkt het wel te mogen

Waar gamers ook geen problemen meer mee hebben, is dat de games van hun vorige console niet meer in hun nieuwe next gen console word geaccepteerd, want als Sony het regelt blijkt het opeens geen probleem meer te zijn.

Zo zie je dus ook gelijk dat Sony fanboys een makkelijk doelwit kunnen zijn, om deze veranderingen als nog door te laten voeren op de volgende next gen consoles. Zolang Sony het maar regelt natuurlijk en Microsoft erin mee gaat, want naar Nintendo zullen ze niet zo snel overstappen.


Natuurlijk moeten gamers het naar hun zin hebben, maar dat geld ook voor de ontwikkelaars, want zij maken tenslotte onze games.


VVG---------Vrijheid


Plaats een reactie


Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.