Inktober challenge

Fun | -

Hey mede-Insidegamers,

Oktober staat weer bijna voor de deur al is deze maand bij mij sinds een aantal jaren al bekent als Inktober.
Inktober is een initiatief om de gehele maand Oktober elke dag een tekening te maken. Door dit elke dag te doen is de achterliggende gedachte om binnen korte tijd natuurlijk beter te kunnen tekenen. Al is er nogal wat discussie dit jaar of het traditioneel of digitaal kan/mag heb ik toch zelf besloten dit jaar volledig digitaal te gaan. Ik heb zelf het idee dat ik traditioneel de meeste facetten wel ken maar digitaal qua mijn art nogwel wat dingen kan en wil bijspijkeren. Nu is natuurlijk jullie vraag; Nou en, wat moet dat hier op een website voor voornamelijk games? Ik wil dit jaar om mijzelf te motiveren elke dag mijn art posten met jullie onderwerpen. Ik heb voor elke dag van Oktober een opdracht nodig. Nu lijkt het mij leuk om elke dag iets te doen met een gamepersonage. Of dit nu puur een kleine doodle of uitgewerkte print word hangt natuurlijk van de dag en mijn al zeer ingeslinkte tijd (2 kids). 

Dus mijn vraag;

Welk personages wil jij zien? ik heb er voor elke dag in Oktober 1 nodig. Ik zal ze allemaal hier proberen te posten als hier intresse voor is :) Na jullie inzendingen maken we met z'n allen een lijstje van alle 31 personages en dan ga ik Oktober aan de slag :)

Leuk idee? En natuurlijk mag je zelf ook meedoen :)


Plaats een reactie


Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.