INKTOBER 4# 'Skullkid'

Fun | -

Waarom heeft niemand van jullie Majora's Mask genoemd toen Tony vroeg franchises op te geven voor Inktober? Deze maand laat ik namelijk niet voorbij gaan zonder een afbeelding te hebben getekend bij mijn favoriete Zelda-game. Dus ik smokkel, ik kies voor deze ene keer niet voor een franchise gekozen door Tony, maar ga even lekker mijn eigen weg. Vanaf nu zal het wellicht ook wat stiller worden omtrent mijn input bij deze creatieve maand, want mijn agenda zit weer vol met werk en sociaal leven (afgelopen dagen was dit wat rustiger). Maar super knap hoe Tony dit, naast het hebben van een gezinsleven, weet vol te houden. Zwaar respect voor je kerel, ga zo door!


 


Zo laat op de dag toch nog even een kleine bijdrage voor Inktober, ik probeer wat te varieren in stijl, en deze is dan ook iets simpeler dan de rest. Ik heb persoonlijk weinig met de Rabbids, en met deze insteek heb ik een konijn welke ik wél koester samen met hen in een tekening verwerkt. Hopelijk kunnen jullie het weer waarderen (bedankt voor alle toffe reacties tot dusver!):Om niet iedereen er af te drukken, heb ik ook mijn vorige content maar even gecombineerd met deze Inktober bijdrage. Aangezien Tony koos voor Pikachu, had ik daar ook zo mijn eigen idee bij. Ik weet dat de tekening wat ruw is, maar voor Inktober vind ik het juist wat toepasselijk gehaast werk te plaatsen. Want net als Tony maak ik mijn werk wél binnen 1 dag, en gezien ik overdag ook gewoon werk hou je helaas weinig tijd over. Toch hoop ik dat jullie dit werkje kunnen waarderen!


Laten we spelen : Dungeon Keeper Gold #1:


Plaats een reactie


Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.