Adverteren op InsideGamer

"De grootste gamewebsite van de Benelux, waar core-gamers en minder fanatieke gamers samenkomen en informatie delen of vinden over de beste videogames."

Iedereen heeft ze in hun familie of vriendenkring, die ene persoon die altijd net wat meer weet over games en altijd beschikbaar is voor aankoopadvies. Op InsideGamer bereiken we er daar ruim 250.000 van. De community achter InsideGamer is zeer actief, heeft overal een mening over en is daarmee de graadmeter van het Nederlandse games-landschap. Tegelijkertijd is InsideGamer ook de instap voor die 350.000 minder fanatieke gamers die koopadvies wensen of overzichtelijk alles van een bepaalde game willen weten.

Waarom InsideGamer?

Voor merken en games die een massapubliek willen bereiken binnen een gaming-umfeld is InsideGamer het medium om in te schakelen. Dankzij innovatieve advertentiemogelijkheden biedt InsideGamer naast een groot bereik ook hoge attentiewaarde en weet zij via rich media en content-integraties de juiste snaar te raken. Tegelijkertijd is InsideGamer zeer efficiënt in het segmenteren en bereiken van specifieke gamers; advertentie uitingen kunnen zeer specifiek getarget worden op type game of topic.

Doelgroep InsideGamer

De doelgroep van InsideGamer bestaat uit zowel core-gamers als een brede groep gameconsumenten. Het interessante is dat beide doelgroepen zich op de website thuis voelen, maar wel een compleet andere mediaconsumptie hebben:

  • De core-gamers zijn een groep van circa 250.000 jonge mannen van 16-28 jaar oud. Zij zien gaming als belangrijkste hobby en lifestyle en zijn uiterst actief of InsideGamer, vooral op Homepage en Forum. Deze stevige communitykern maakt InsideGamer tot de grootste gamewebsite van de Benelux en zij voorzien de site van reacties, waarderingen en vele recensies. Het communiceren met deze doelgroep is echt maatwerk en vereist creativiteit;
  • De brede groep gameconsumenten is een groep van circa 350.000 mannen en vrouwen van 13-38 jaar die InsideGamer weten te vinden vanwege de compleetheid van de database en duidelijke en volledige informatie. Het communiceren met deze doelgroep is een kunst van het juiste bereik op te bouwen middels opvallende advertenties.

Advertising mogelijkheden

Op InsideGamer optimaliseren we onze advertentie-uitingen continu. De bezoektijd op onze pagina’s is extreem lang en daarmee dus ook de tijd dat de advertenties in beeld zijn. Wij geloven niet in het ‘door de strot drukken’ van uitingen zoals pre rolls die niet te skippen zijn of layers lastig te sluiten zijn.

Wij vinden dat de te plaatsen advertenties altijd een meerwaarde moeten zijn voor de bezoeker, onze site en de adverteerder. Alleen dan kan een campagne een succes worden. Daarom staan we erg open om samen met de adverteerder te experimenteren en originele uitingen te bedenken die op een positieve manier opvallen.

Contact opnemen

Heeft u vragen, opmerkingen of wilt u een voorstel ontvangen? Neem dan contact met ons op. Of bel met Aryaty Krachner, op het nummer +31 (0) 23-5430044. Mailen kan natuurlijk ook akrancher@reshift.nl

Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.