IG4 klacht(en)

Level 29 95%

Nog 588 XP voor level 30


Posts: 6,042

Ik vind de site erg mooi, maar er zijn wel een paar dingetjes die kut zijn.

- Op de frontpage kun je niet meer zien bij welk platform (360, ps3, wii etc) een bericht hoort dit is erg irritant, nu moet ik namelijk eerst in die zoekfunctie rommelen. Terwijl met een simpel icoontje ik meteen zie wat er voor mij interresant is.

- Als jij post, zie je voor dat jou post op het forum wordt geplaatst, een aantal nieuwe posts en moet je weer op bevestigen klikken. Als er in die tijd weer een nieuwe post is moet je weer op nieuw bevestigen. Dat is gewoon kut in topic die een beetje snel loopt(zoals bijv slowchat), want dan blijf je aan het bevestigen.

- Als je in een forum de lijst met topics ziet moet je nu veel meer scrollen door die plaatjes naast het topic en scrollen = kut.

Voor de rest wel mooi hoor 8]

Edit: Ben ik even vergeten te zeggen dat doordat avatars, posts en sigs allemaal onderelkaar staan de posts zelf een beetje verdwijnen...

Level 16 99%

Nog 18 XP voor level 17


Posts: 4,028

Ook mis ik een aantal opties, denk dat ze het forum er slick uit willen laten zien. Dit gaat helaas ten kosten van functionaliteit wat imo belangrijker is.

Level 46 97%

Nog 906 XP voor level 47


Posts: 16,542

1. Kan me avatar nog niet veranderen (met een plaatje van je harde schijf). Wel met standaard avatars.

2. Signatureplaatje kan ik niet toevoegen. Of waren de regels nou veranderd?

3. De pagina die de games bijhoudt die je volgt, laat niet.

4. Sommige laatste post data kloppen niet. Wel binnen de specifieke fora, maar niet altijd in het algemeen.

5. Kom het anime en manga forum niet in. Of tenminste niet in de topics.

6. De tijd klopt niet, want dit schijnt gepost te zijn op 15:22 terwijl het nu 14:24 is (wintertijd nog niet meegenomen?).

7. Badges werken ook niet helemaal. Ik heb bijv. niet de 9 tot 5 badge en de IGliftoff badge (heb wel al gepost). Andere mensen wel.

Edit: Laatste punt (punt 7) is nu opgelost.

Edit2: Oh ander topic :)

Level 7 95%

Nog 33 XP voor level 8


Posts: 154

Er zit veel moois in deze nieuwe versie van IG, waarvoor mijn complimenten.

Een groot nadeel, wat Jizzy ook al als eerste punt aangeeft is dat je niet meer makkelijk kan zien waar welk nieuwsbericht bij hoorde. Dat vond ik erg goed aan de oude versie, dat je in 1 oogopslag kon zijn welk nieuwsbericht onder welk platform viel. Dat is erg jammer dat dat er niet meer bij zit en ik hoop dat dit in de toekomst mss toch nog terug kan komen.

Level 18 90%

Nog 448 XP voor level 19


Posts: 2,041

De zoekfunctie werkt niet zo goed, hij vind veel games niet direct.

Veder mooie site!

Level 15 90%

Nog 308 XP voor level 16


Posts: 1,079

weet iemand wat er met de wishlist gebeurt is ???.

kan nik meer vinden of moet je alles er weer op nieuw in zetten?

ik dag namelijk dat dat ook overgezet werd of niet?

Level 2 43%

Nog 44 XP voor level 3


Posts: 6

Allereerst: Nice Job! Mooie site met fijne gebruiksvriendelijke functionaliteit. Nieuw, maar toch voelt het vetrouwd aan. Nice! :)

Het duurde even voordat de activatie lukte. Maar is inmiddels gelukt. Ik kreeg hierdoor een keer een foutmeldingspagina en de activatie compleet pagina.

Als ik op de foutmelding pagina op de link om contact op te nemen klik, betreft dat probleem, start mijn mail-programma, zoals het hoort, alleen zonder e-mail adres erin. Wel fijn als dat er wel instaat.

Dan doet zich nog een bug voor op de foutmelding en activatie compleet pagina. De gehele footer loop niet van rand tot rand, maar is 980px breed. Een CSS foutje waarschijnlijk.

Level 34 96%

Nog 685 XP voor level 35


Posts: 12,505

Heel netjes en nice :)

Problemen die ik tot nu toe heb:

- in je biografie doet de list functie het niet

- als mensen je volgen, komt dat in je logbook te staan. Als je dan die persoon aan wilt klikken ga je naar insidegamer.nl/user/, terwijl je zou moeten gaan naar insidegamer.nl/user/profile/

Verder... mn wishlist :'(

Level 42 96%

Nog 873 XP voor level 43


Posts: 18,843

Geen reply/quote knop op het forum, op de FP is die er wel(waarvoor hulde!) maar ik zie dit graag op het forum want zo is het quoten omslachtiger.

Level 8 84%

Nog 154 XP voor level 9


Posts: 81

Kleine klacht over games toevoegen aan de collectie lijst.

Het is niet mogelijk om meerdere versies toe te voegen aan de lijst.

Voorbeeld: Ik heb Grand Theft Auto III voor de PS2 en PC, ik kan nu slechts 1 van die versies toevoegen aan mijn lijst.

Level 4 67%

Nog 85 XP voor level 5


Posts: 84

Ten eerste gefeliciteerd met de nieuwe site! Innovatie is altijd goed als het maar niet ten koste van de functionaliteit gaat.

Ik mis ook een makkelijk categorie overzicht dmv kleur of een logootje voor een item.

Nog belangrijker, er past zo weinig op mijn scherm.. De spacing tussen de regels is naar mijn smaak veels te groot. Ik begrijp dat het fijn is voor het overzicht maar dit is wel heeeel groot.

En hoe kan 's Neerlands beste game site nou nog geen android app hebben ;-)

Veel succes mannen!

Level 6 75%

Nog 136 XP voor level 7


Posts: 136

kan geen games uit me collectie verwijderen

kan niet naar de volgende pagina bij comments

verder erg chille site lekker rustig :mex:

Level 5 76%

Nog 93 XP voor level 6


Posts: 85

Deel dezelfde "klacht" als Aragoma. Zelf ben ik ook redacteur en heb ik van veel games meerdere versies, enkel heb ik nu alleen maar de mogelijkheid om 1 versie aan te duiden. Ik hoop dan ook dat er eventueel een 'check mark' komt om meerdere versies aan te duiden.

En natuurlijk dat je 2x moet bevestigen eer je een bericht in een topic kunt plaatsen.

Level 29 95%

Nog 589 XP voor level 30


Posts: 5,989

Het is in ieder geval even wennen, die nieuwe look (maar dat komt wel). Een puntje van aandacht is wel de collectie, dat is nu ontzettend onoverzichtelijk geworden. Je kan enkel sorteren op Releasedatum, Naam of Platform. Je kan echter niet per platform bekijken. Nergens staat hoeveel games iemand in bezit heeft (of zie ik dat gewoon over het hoofd). En daarnaast wordt de collectie ook weergegeven met vrij grote cover afbeeldingen. Zo is elk overzicht, zeker bij grotere collecties, toch helemaal weg? Daarnaast vallen covers die niet van het formaat DVD hoesje (zoals SNES games bijvoorbeeld, of Wii Fit) over andere covers heen. En de optie om meer of minder games per pagina te laten zien(staat standaard op 12) lijkt ook niet te werken, op de optie voor 16 na.

Level 13 99%

Nog 6 XP voor level 14


Posts: 1,146

Complimenten voor de nieuwe Site. Hij ziet er strak en overzichtelijk uit.

Ik heb wel klachten over de collectie. De collectie is nu in meerdere pagina's opgedeeld en als je met je muis over een game gaat komt die heel groot in beeld. Ik zelf vond de oude lijst fijner omdat dir een stuk overzichtelijk was. Dit is natuurlijk een kwestie van smaak maar ik vroeg me af of de collectie gewoon op een pagina kan blijven ipv aparte pagina's. Verder zijn er games verdwenen bij het overzetten van de collectie. Zo staan bij mij Battlefield Bad Company 1&2 en Battlefield 3 er niet meer tussen. Het opnieuw toevoegen is niet het probleem maar als dit bij meerdere mensen gebeurd is dat wel jammer.

De regelafstand wil op het forum ook verschillen. De ene keer staan de regels heel dicht op elkaar en dan zit er gewoon weer een normale afstand tussen.

Level 69 98%

Nog 983 XP voor level 70


Posts: 38,027

Chrome.

Ik beaam de opmerking hierboven over de collectie, ik heb er 350 games in staan en die waren voorheen mooi in een lijst per platform opgelijst. Dat zou ik graag weer terug zien, want zo is de collectielijst onbruikbaar en is het ook niet makkelijk om de collectie van iemand anders te bekijken.

Level 23 91%

Nog 702 XP voor level 24


Posts: 3,409

Klacht: Wat een belachelijke font-size. 2x control - en ik vind het pas prettig lezen, maar dan hou je niet veel over in de breedte. Niet echt optimaal gebruik van de ruimte.

De eerste keer inloggen ging fout omdat ik niet de knop click gebruikte maar gewoon op de enter ram. Gateway error kwam toen op me scherm. Verder heel even snel naar de ajax request gekeken. De meest obvious lek lijkt dicht te zitten. In ieder geval een nette foutmelding wanneer ik data tamper. Heb nog wel wat exploits die ik wil proberen zodra ik er de tijd voor heb.

Verder ziet het er erg mooi uit.

Level 42 96%

Nog 873 XP voor level 43


Posts: 18,843

Klacht is wat overdreven. Maar ik mis de navigatie onderaan de pagina. Nu moet ik na elk geplaatst bericht helemaal naar boven scrollen om naar de forum index te gaan.

Level 1 96%

Nog 1 XP voor level 2


Posts: 7

@Jizzy

Je kunt heel eenvoudig je platform selecteren.

:)

Level 20 94%

Nog 331 XP voor level 21


Posts: 2,615

Ik kan nergens mijn weblogs en recensies vinden! Op de pagina van de betreffende games staat onder het kopje 'memberrecencies' ook helemaal niets.

Verder is het heel mooi en gladjes.

Level 15 90%

Nog 308 XP voor level 16


Posts: 1,079

collectielijst is idd niet overzichtelijk en ik mis toch de wishlist.

games volgen werkt ook wel, maar is ook lang niet zo overzichtelijk als de ouwe wish list, wel jammer !

hoop toch dat dat nog woord veranderd in de toekomst.

veder ziet de site er trouwens toppie uit..;)

Level 1 7%

Nog 24 XP voor level 2


Posts: 0

Ik mis ook nog een rss feed, gebruikte ik altijd.

Verder zeker een mooie site :P

Level 77 98%

Nog 1781 XP voor level 78


Posts: 67,216

Ik kan niet van pagina switchen qua reacties op de FP.

Ik kan dus niet van pagina 1 naar pagina 2.

Level 35 95%

Nog 963 XP voor level 36


Posts: 8,574

Font-size is inderdaad te groot. Twee keer 'control/command -' zou perfect zijn.

En ik had ook liever de collectie in een lijstje op één pagina gezien.

Verder mis ik nog platformtypering op de FP. Ik wil graag al het gamenieuws zien, maar tegelijkertijd wil ik kunnen zien voor welk platform het nieuws geldt, zodat ik zelf kan beslissen wat belangrijk voor mij is.

Level 10 89%

Nog 157 XP voor level 11


Posts: 544

Waar ik van baal, is dat je op een profiel de memberartikelen die die persoon geschreven heeft niet meer kunt zien.


Om een reactie te kunnen plaatsen moet je ingelogd zijn.

Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.