[TSG] zoekt staff!

Level 1 0%

Nog 26 XP voor level 2


Posts: 1

Hallo Gamers,

Inleiding:
Even een korte inleiding. Wij (TSG) zijn een internationale gaming clan die zich bezig houdt met het spelen van online games. De clan is groeiende en daarom zijn wij dringend op zoek naar verschillende staff leden. Wij zijn een clan die staat voor samenwerking en respect.

Wie zijn wij:
Wij zijn een groeiende internationale gaming clan die zeer actief is op het gebied van online games. Het meest gespeelde spel is Playerunknown's battlegrounds oftewel PUBG. Ons staff team bestaan momenteel uit mij (itsmadness1908, Justin) als Alex (NOR) en Kevin (IRE). Alex is momenteel actief als Discord/Website admin. Kevin is momenteel actief als Community Manager.

Wat zoeken wij:

Discord Moderator (2)


Clan Admin (1)


Youtuber/Content Creator (1)

Vereisten:


Discord Moderator: Als Discord Moderator ben je zelfverzekerd, behulpzaam en respectvol. Ook moet je de Engelse taal kunnen spreken/schrijven. Je hebt ervaring met Discord. Je bent minimaal 16 jaar oud.


Clan Admin: Als Clan Admin ben je zelfverzekerd, behulpzaam en respectvol. Ook moet je de Engelse taal kunnen spreken/schrijven. Je hebt ervaring met Discord. Hebt eventueel ervaring met het beheren van Websites. Je bent minimaal 18 jaar oud.

Youtuber/Content Creator: Als Youtuber/Content Creator ben je zelfverzekerd, behulpzaam en respectvol. Ook moet je de Engelse taal kunnen spreken/schrijven. Je hebt minimaal 100 Abbonees of volgers. Je kunt video's editen.


Ben je geïnteresseerd in 1 van deze functies mail dan naar: itsmadness1908tsg@gmail.com


Website: www.teamsolidgamingofficial.com

Discord: https://discord.gg/yWjYkzm

groeten van,
TSG staff team

Post was bewerkt op 1 maart 2018, 19:36 door itsmadness


Om een reactie te kunnen plaatsen moet je ingelogd zijn.

Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.