Zoek hulp bij opstarten Gaming project

Level 1 0%

Nog 26 XP voor level 2


Posts: 4

Ik ben op zoek naar hulp om een droom van een 13 jarige jongen te laten uitkomen.

De zoon van een zeer goede vriend heeft een visuele handicap. Hierdoor heeft hij niet al te veel vrienden en wordt hij soms gepest op school met als gevolg dat enkele pestkoppen zijn laptop (die hij nodig heeft om de lessen te kunnen volgen) stuk hebben gemaakt. Doordat hij niet al te veel vrienden heeft, spendeert hij zijn tijd met het bekijken van Youtube en gamen met zijn vader.

Dit is waar zijn droom begint: Hij zou graag de recente games (zoals ARK, GTA V, Fall Out 4,...) willen spelen en indien mogelijk tesamen met zijn vader. Echter kan dit niet daar zij enkel een oude laptop hebben (pentium processor en 4 Gb Ram) en een nog oudere desktop (2Gb Ram) waar zij deze games niet op kunnen laten draaien. Nu spelen ze meestal Minecraft tesamen, maar zelf dit geeft soms problemen.

Daarom zoek ik hulp om eerst en vooral voor hen een Game-room te kunnen maken met 2 nieuwe computers ,Playstation, Xbox One, enz.

Voorlopig is de speelkamer een niet afgewerkt zolderruimte waar het in de winter vriest (geen isolatie, verwarming, ...).

Beide ouders werken, maar het spaargeld wordt regelmatig gebruikt voor het aankopen van noodzakelijke hulpmiddelen voor hun zoontje zoals een digitale leesloep, bordcamera, taststok en een nieuwe laptop voor schoolgebruik, ...
Zo hebben ze onlangs een digitale leesloep moeten aankopen t.w.v. ongeveer 4000 euro, zodat hij zijn huiswerk kan laten voorlezen en vergroten.

Misschien dat via deze weg enkele you-tubers ( Gamemeneer, Chromotag, Linktijger, Enzo Knol,...) die hij volgt, op de hoogte worden gebracht over dit project

Alle ideeën over wat er nodig is of hoe in te richten of reacties zijn welkom.

Alvast bedankt,
Tom


Om een reactie te kunnen plaatsen moet je ingelogd zijn.

Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.