Batman: Arkham City voor Xbox 360

Op deze pagina vind je de verschillende edities die beschikbaar zijn voor Batman: Arkham City op X360.

Batman: Arkham City - Standaard editie voor X360
Batman: Arkham City - Collector's Edition voor X360
Batman: Arkham City - Game of the Year Edition voor X360

Bekijk ook Batman: Arkham City voor PlayStation 3, PC of Wii U.


Batman: Arkham City - Standaard editie voor X360

  • Releasedatum: 20 oktober 2011
  • Type editie: Fysiek

In Batman: Arkham City neemt Batman het opnieuw op tegen de gestoorde Joker, die samen met zijn handlangers de stad Gotham City terroriseert. Er is inmiddels een jaar verstreken sinds de gebeurtenissen uit het vorige deel, Batman: Arkham Asylum, en de gevangenen hebben nu vrij spel in de stad. Het is aan Batman om de straten van Arkham weer te ontdoen van al het gespuis. Terwijl hij waakt over de stad, raakt hij verwikkeld in een plan van schurk Two-Face om Catwoman te vermoorden.

Aangezien Arkham City zich in een stad afspeelt, en niet alleen in het Arkham Asylum-gesticht, is de spelwereld in dit tweede deel aanzienlijk groter. Spelers kunnen deze wereld vrij verkennen en komen hier van alles tegen. Van allerlei objecten om te verzamelen, tot zijmissies die niet direct te maken hebben met het hoofdverhaal. Zo kan Batman orde op zaken stellen wanneer een aantal criminelen een burger in elkaar proberen te slaan.

Batman heeft nog veel van zijn wapens en gadgets uit het eerste deel, die hem helpen om bepaalde gebieden te bereiken of uit het zicht te blijven van zijn vijanden. De superheld krijgt er in Arkham City een aantal extra bij om zich snel door te straten van Arkham te kunnen verplaatsen. Het is in het spel ook mogelijk om met Catwoman te spelen, die een stuk sneller beweegt dan Batman en in vloeiende gevechten van haar acrobratische vaardigheden kan profiteren.

Laagste prijzen

Er zijn nog geen prijzen beschikbaar voor deze editie.

Bekijk alle winkels


Batman: Arkham City - Collector's Edition voor X360

  • Releasedatum: None
  • Type editie: Fysiek

De Batman: Arkham City - Collector's Edition bevat naast de game ook een gedetailleerd beeld van Batman, een artbook, een soundtrack, de animatiefilm Batman: Gotham Knight, een extra outfit voor Batman, vier verzamelbare kaarten en de Iceberg Lounge Challenge Map.

Laagste prijzen

Er zijn nog geen prijzen beschikbaar voor deze editie.

Bekijk alle winkels
Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.