Halo 4 voor Xbox 360

Op deze pagina vind je de verschillende edities die beschikbaar zijn voor Halo 4 op X360.

Halo 4 - Standaard editie voor X360
Halo 4 - Limited Edition voor X360

Halo 4 - Standaard editie voor X360

  • Releasedatum: 6 november 2012
  • Type editie: Fysiek

Halo 4 is de start van een nieuwe saga in de populaire serie sciencefiction-games. Het is de eerste game in de first-person-shooter-franchise die niet wordt ontwikkeld door Bungie, maar door de speciaal voor Halo opgerichte studio 343 Industries.

De Xbox 360-game speelt zich vijf jaar na de gebeurtenissen in Halo 3 af. Master Chief en de AI Cortana komen op een mysterieuze nieuwe wereld en ontdekken een eeuwenoude kwade kracht die de mensheid dreigt te vernietigen. De speler stapt in het pak van Master Chief en moet alles op alles zetten op de mensheid te redden.

Het tempo in deze Halo-game ligt hoger, er is meer actie te vinden en er is meer vrijheid in de gevechtssituaties. De verhaalmodus van de game is alleen, of met maximaal vier man samen door te spelen. De game biedt daarvoor zowel split-screen als online opties.

Naast de campaign-modus bevat Halo 4 ook Halo Infinity, waaronder de multiplayeropties van de shooter met een verhaal aan de rest van de Halo-wereld worden gekoppeld. Halo Infinity speelt zich volledig af op het grootste ruimteschip uit de vloot van de United Nations Space Command, de UNSC Infinity.

Vanuit dit ruimteschip creëren spelers onder andere hun eigen soldaat. Zijn uiterlijk, wapens en rol op het slagveld worden mede beïnvloed door de vorderingen die hij heeft gemaakt. De UNSC Infinity is de plek waar spelers in de verschillende multiplayermodi stappen.

Een van die multiplayermodi is de coöperatieve Spartan Ops-modus. Spartan Ops is een spelmodus voor vier spelers die wekelijks wordt voorzien van nieuwe, gratis, content. Elke week verschijnt er een nieuw filmpje met een set missies die samen een verhaal vormen.

De populaire competitieve modus, waarin tot zestien spelers het tegen elkaar opnemen, is ook terug in Halo 4 onder de naam War Games.

Laagste prijzen

Er zijn nog geen prijzen beschikbaar voor deze editie.

Bekijk alle winkels


Halo 4 - Limited Edition voor X360

  • Releasedatum: 6 november 2012
  • Type editie: Fysiek

Naast de standaardeditie van Halo 4, die een consumentenadviesprijs heeft van 69,99 euro, brengt Microsoft een Limited Edition uit voor 79,99 euro. Deze geeft spelers negen multiplayermaps die ergens na release van de game in drie delen worden uitgegeven via Xbox Live.

Eigenaars van de Limited Edition krijgen bovendien eerder dan andere Halo 4-spelers toegang tot zes Specializations. Deze Specializations maken het mogelijk hogere rangen te behalen en bieden nieuwe customization-opties. De Halo 4 LE bevat ook een unieke skin voor de bepantsering en het aanvalsgeweer van de speler, een exclusief in-game embleem en een accessoire en wapenset voor een Xbox Live Avatar.

De Halo 4 Limited Edition geeft ook toegang tot het UNSC Infinity Briefing Packet met een aanpassingsschema voor de bepantsering, een blauwdruk van het Infinity-ruimteschip en iets wat Microsoft omschrijft als "inzicht in wat het betekent om een van de beste soldaten van de mensheid te zijn: de Spartan-IV’s".

Tot slot bevat de Limited Edition een uitgebreide, negentig minuten durende versie van de live-action-serie Halo 4: Forward Unto Dawn. De serie neemt spelers terug naar de tijd dat de Master Chief nog een jonge cadet was, aan het begin van de oorlog tussen de mensheid en de Covenant. De serie vertelt een nieuw verhaal dat leidt naar de gebeurtenissen van Halo 4.

Laagste prijzen

Er zijn nog geen prijzen beschikbaar voor deze editie.

Bekijk alle winkels


Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.