Battlefield 3 Weapons: de wapens van Battlefield 3

Guide | -

Met vier verschillende klassen, elk met eigen krachten en zwakten, is goed samenspel in Battlefield 3 van essentieel belang. Afhankelijk van de gekozen klasse kom je met compleet andere wapens in aanraking. In deze guide zetten we de wapens per klasse uiteen.

Assault

Wanneer je voor de Assault-klasse kiest, dan bevind je je steevast in de voorhoede van het strijdgewoel. Je doel is om de frontlinies steeds verder naar voren te schuiven. Hiervoor heb je een flink aantal aanvalskarabijnen tot je beschikking (waarvan de meeste als unlock). Lees hier welke assault rifles er in Battlefield 3 zitten.

Recon

De stiekeme strijders uit de Recon-klasse kunnen zich uitstekend op tactische plekken verschansen en hebben op deze wijze een goed overzicht in de chaotische strijd. Met hun sluipschuttersgeweren kunnen ze ongezien vijanden uit schakelen. Soms zelfs met één welgemikt schot. Lees hier welke sniper rifles er in Battlefield 3 zitten.

Support

Als ondersteunende soldaat uit de Support-klasse is het je taak de voorhoede zoveel mogelijk te ontlasten door de tegenstander vanuit de tweede linie te onderdrukken met kogelbarrages. Dit doen ze met machinegeweren (al dan niet gestabiliseerd met een bipod) volledig leeg te knallen op de vijandelijke soldaten. Lees hier welke machinegeweren er in Battlefield 3 zitten.

Engineer

De Engineers-klasse is gespecialiseerd in het vernietigen van vijandelijke voertuigen en in het repareren van voertuigen uit de eigen gelederen. Hiervoor heeft deze klasse een hele boel wapen voorhanden. Denk aan een Javelin en een RPG-7, maar ook aanvalswapens als de SCAR-H. Lees hier welke aanvalswapens er in Battlefield 3 zitten.


Plaats een reactie


Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.