FIFA 12 Ultimate Team: De weg naar succes

Guide | -

Een succesvol team bouwen doe je niet zomaar even. Een waardige kampioen moet het huishoudboekje op orde hebben, de juiste talenten aantrekken en uiteindelijk een gebalanceerde basiself het heilige gras opsturen. Zo ook in FIFA 12 Ultimate Team. Maar hoe bouw je nou daadwerkelijk het ultieme team? In deze guide zetten we stap voor stap uiteen hoe je de weg naar het werkelijke ultieme team bewandelt.

Geld verdienen

Behalve in Spanje, waar schulden opbouwen inmiddels onderdeel van de cultuur is, moet je eerst geld verdienen voordat je het kunt uitgeven. Dat is ook het geval in Ultimate Team. Overheidssteun is niet terug te vinden FIFA, maar uiteraard zijn er wel wat andere slimmigheidjes om gemakkelijk te cashen. Hoe je eenvoudig geld verdient, lees je in deze guide.

Geld uitgeven

Heb je eenmaal een goede zak duiten op de bank, dan kan het grote geld uitgeven beginnen. Maar waaraan precies? Hoe sleep je de beste spelers binnen en voorkom je grote miskopen? Waar moet je op letten en hoe onderhandel je? In deze guide lees je hoe je wijs met je geld omgaat.

Een ultiem team

Als je klaar bent met voor financieel directeur spelen, is het natuurlijk zaak dat je ook echt het ultieme team het veld op stuurt. Met de beste spelers in de beste formatie en als het even kan, ook nog wat supersubs op de bank. Welke spelers die extra smak duiten dubbel en dwars waard zijn en waarom, lees je in deze guide.


Plaats een reactie


Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.