Fire Hopping-techniek niet meer effectief in Mario Kart 8 Deluxe

Nieuws | -

YouTuber GameXplain heeft voorafgaand aan zijn Q&A-sessie over Mario Kart 8 Deluxe een video-analyse gemaakt over de Fire Hopping-techniek in Mario Kart 8 Deluxe. De techniek lijkt in de nieuwe versie van de game op de Nintendo Switch minder effectief te zijn gemaakt.

Fire Hopping houdt in dat spelers op rechte stukken zich met behulp van de driftknop springend voortbewegen. Op de Wii U resulteerde dit in een significant hogere snelheid, maar volgens de analyse in de video is dit in de Switch-versie vele malen minder effectief.

In de time trial tegen een eigen ghost blijkt dat het op de Wii U eenvoudig is om met de techniek een snellere tijd neer te zetten, terwijl het op de Switch zelfs averechts lijkt te werken.

Mario Kart 8 Deluxe verschijnt op 28 april voor de Nintendo Switch. Eerder verscheen een vergelijking van de Wii U- en de Switch-versie en andere gameplay-details.


Plaats een reactie


Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.