Pokémon op Nintendo Switch krijgt misschien open wereld

Nieuws | -

Een video is verschenen waarin Pokémon-ontwikkelaars de aankomende Pokémon-game voor Nintendo Switch bediscussieren. Hierin wordt geïmpliceerd dat het spel een open wereld zal hebben.

In de video geven producer en director, Junichi Masuda en tevens director Shigeru Ohmori hun gedachten over de komende Pokémon-game die uit zal komen voor Nintendo Switch.

Aan het einde van de video reageren de ontwikkelaars op posts die zijn verschenen op fora over de jaren heen, waarin Pokémon-fans uitspraak doen over wat zij van de Pokémon-franchise verlangen.

In een van deze posts, die is geschreven door Giant Bomb-gebruiker Tebbit, staat: "Alles wat ik vraag is een Pokémon game met het uitgangspunt "Gotta Catch Em All", in een grote, open wereld". Op deze post van zeven jaar geleden reageren de Pokémon-ontwikkelaars in koor: "We zijn het aan het maken!". Dit wekt de indruk dat de Pokémon-game die uit zal komen voor Nintendo Switch een open wereld zal hebben.

Dat deze game een open wereld zal bevatten is niet officieel bevestigd. Eerder registreerde Nintendo Pokémon voor de Switch voor 2018 of later . Bekijk hieronder de desbetreffende video.


Plaats een reactie


Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.