Map in Call of Duty: WW2 laat Londen zien in oorlogsthema

Nieuws | -

Ontwikkelaar Sledgehammer heeft een Londen-map bekendgemaakt voor Call of Duty: WW2.

Deze map representeert de stad zoals deze er ongeveer uitzag tussen 1940 en 1941, een periode waarin Londen gebombardeerd werd door de Duitsers met ongeveer 30.000 brandstichtende bommen.

Het ondergrondse stelsel van de Engelse hoofdstad werd toen gebruikt als schuilplek voor alle luchtaanvallen. De map bevat dan ook veel afgebrande huizen, gebouwen en scheuren in de weg met typische Londense bussen. Ook is in een vrijgegeven screenshot een café te zien, dat tevens als schuilkelder dient in de game.

Daarnaast zien we een afbeelding van ondergrondse tunnels en een speler die een ouderwetse voetbal vasthoudt. Michael Condrey heeft verteld dat het hier gaat om Gridiron, een aangepaste versie van Uplink, een bekende multiplayer-modus in Call of Duty.

In Infinity Warfare is het doel om een satelliet drone naar het Uplink-station van de tegenstander te brengen. Een punt wordt toegekend wanneer de drone gegooid wordt en twee als de spelers het station binnenkomt met de drone in handen. In Call of Duty: WW2 werkt dit hetzelfde, maar dan met een oude voetbal in plaats van een drone.

Eerder vandaag werd informatie bekend via de code van de bèta van de game. Dataminers kwamen erachter dat er wel drie soorten valuta aanwezig zijn in Call of Duty: WW2 naast CoD Points.

Het spel verschijnt op 3 november voor PlayStation 4, Xbox One en pc.


Plaats een reactie


Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.