Update: Meer informatie over PS4 en Xbox One-versie Assassin's Creed Rogue

Nieuws | -

Update: Een week nadat verschillende Italiaanse retailers een HD-versie van Assassin's Creed Rogue te koop aanboden, heeft The Korean Game Rating Board het spel geclassificeerd voor PlayStation 4 en Xbox One. Dit maakt het erg waarschijnlijk dat het zevende deel van de Assassin’s Creed-serie naar die platformen komt. Ubisoft heeft zich vooralsnog niet uitgelaten over de geruchten.

Origineel bericht: De HD-versie van Assassin's Creed Rogue is nu te pre-orderen op verschillende Italiaanse websites voor PlayStation 4 en Xbox One.

De game kwam uit voor PlayStation 3 en Xbox 360 in 2014, tegelijkertijd met de release van Assassin's Creed Unity voor PlayStation 4 en Xbox One. In Assassin's Creed Rogue neemt de speler voor de verandering de rol aan van een Templar die op Assassins jaagt. Verder kent de gameplay veel gelijkenissen met die van Assassin's Creed Black Flag.

Nu hebben drie Italiaanse websites de HD-versie van de game voor pre-order beschikbaar gesteld voor PlayStation 4 en Xbox One. Wanneer de game precies zou moeten verschijnen is niet duidelijk. Op ePRICE staat een datum van 18 maart 2018 aangegeven, terwijl webster.it 15 maart aanhoudt. De derde website Ubisoft heeft nog niets bekendgemaakt over de releaseperiode van Rogue op PlayStation 4 en Xbox One, maar dat zou binnenkort dus wel kunnen gebeuren.

Op InsideGamer is Assassin's Creed beoordeeld met een 7+ door Thijs Barnhard.


Plaats een reactie


Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.