Eerste veranderingen voor progressie in Star Wars Battlefront 2 beschikbaar

Nieuws | -

De eerste veranderingen voor de progressie in Star Wars Battlefront 2 zijn nu beschikbaar. EA heeft een update uitgebracht die veranderingen aanbrengt in het progressiesysteem van Star Wars Battlefront 2. De update zorgt er onder andere voor dat spelers meer mogelijkheden hebben om extra credits te verdienen.

Via de Star Wars Battlefront 2-blog geeft de ontwikkelaar toe dat spelers een te laag aantal credits kregen na het einde van een ronde. De update zorgt ervoor dat het aantal credits verhoogd is. De spelers die aan het einde van een ronde het beste hebben gepresteerd krijgen nog extra credits.

Naast het verhoogde aantal credits na een ronde zorgt de update ervoor dat het maximale aantal credits dat dagelijks verdiend kan worden in de Arcade Mode nu verdrievoudigd is. Het aantal credits lag eerst op 500 en is nu 1500 geworden. De reden dat EA het aantal verhoogd heeft, is dat “spelers sneller dan gedacht” aan het maximale aantal op een dag zaten. Volgens EA is het verhogen van de dagelijkse Arcade Mode-credits nog maar de eerste stap van verbeteringen. De uitgever kijkt nog naar andere manieren om meer content toe te voegen en is van plan om binnenkort meer updates uit te brengen.

Verder zorgt de update ervoor dat de Daily Login Crates meer Crafting Parts bevatten zodat spelers sneller Star Cards kunnen maken. “Het maken van Star Cards zorgt ervoor dat spelers progressie boeken in de richting die zij zelf willen. Dit is iets wat wij absoluut willen bevorderen” aldus het bericht.

Vanaf vandaag is ook de nieuwe The Last Jedi-content beschikbaar in Battlefront 2. Hierbij moeten de spelers kiezen tussen de kant van The Resistance of die van The First Order. Wanneer er eenmaal een kant is gekozen krijgen de spelers allerlei aansluitende uitdagingen die ze kunnen voltooien. Ook worden er op 13 december, gelijktijdig met de release van de film, onder andere twee nieuwe personages, Finn en Captain Phasma en twee nieuwe maps, Crait en D’Qar, uit The Last Jedi toegevoegd.

Eerder deze maand kwam de 1.03-update uit voor Battlefront 2. Deze update zorgde vooral voor het oplossen van bugs, glitches en andere problemen. Een van de meest opvallende aanpassingen is waarschijnlijk het MVP-scherm dat verschijnt na een potje. Door 1.03 laat dit scherm nu spelers zien gebaseerd op hun behaalde score, zodat meer spelers worden erkend voor hun prestaties.


Plaats een reactie


Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.