Prince of Persia-maker 'doet zijn best' om nieuwe game te maken

Nieuws | -

Jordan Mechner, maker van Prince of Persia, laat weten dat hij Prince of Persia niet vergeten is.

Toen televisiester en model Christine Teigen op Twitter zich afvroeg wat er eigenlijk met de game Prince of Persia gebeurd was, antwoordde Ubisoft Montréal dat de Prince of Persia-franchise nog steeds op pauze staat. Wel laat Ubisoft weten dat ze het personage "Chrissy of Persia" liever eerder hadden bedacht.

Vandaag reageerde Jordan Mechner, maker van Prince of Persia, op Christine Teigens tweet: "Chrissy, Ik ken nog een paar mensen die Prince of Persia ook missen. We doen ons best om Prince of Persia weer nieuw leven in te blazen!"

De laatste nieuwe Prince of Persia-titel Prince of Persia: The Forgotten Sands kwam uit in 2010, wat dus ongeveer acht jaar geleden is. Of en wanneer er een nieuwe Prince of Persia-game komt is niet duidelijk. Wel is het de eerste keer in lange tijd dat we van de gamefranchise horen en geeft het fans goede hoop dat er ooit weer een nieuwe Prince of Persia verschijnt.


Plaats een reactie


Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.