Hoogste prestige behaald in Call of Duty: WWII zonder een schot te lossen

Nieuws | -

De elfde prestige is behaald door Youtuber en Call of Duty: WW2-speler TheseKnivesOnly en wel op een speciale manier. Hij heeft de hoogste prestige weten te behalen met alleen throwing knives en knives.

TheseKnivesOnly is lid van de professionele gaming organisatie, KARNAGE. Dit is niet de eerste keer dat TheseKnivesOnly de hoogste prestige weet te behalen zonder een schot te lossen. Sinds de originele Black Ops uit 2010 heeft hij dit weten te behalen.

In een uitwisseling met de site Kotaku vertelt TheseKnivesOnly "De belangrijkste reden dat ik geïnspireerd werd, was tijdens een Search en Destroy match in de map WMD. Iemand gooide een Tomahawk Bomb Defend. Ik vond het super cool en het deed mijn interesse wekken." Een Tomahawk Bomb Defend houdt in dat spelers de tegenstander stoppen om een bom te planten of te ontmantelen tijdens de spelmodus Search en Destroy door een tomahawk te gooien.

Erkenning
TheseKnivesOnly ontvangt erkenning van Sledgehammer games, die met een toepasselijke gif reageert op een tweet van de gamer.

TheseKnivesOnly documenteert zijn pad naar de laatste prestige al een tijdje. Op zijn Youtube-kanaal is te aanschouwen hoe hij zijn tegenstanders één voor één afmaakt. Call of Duty: WW2 is sinds 27 november beschikbaar op PS4, Xbox One en pc. Hoe lang TheseKnivesOnly er over gaat doen bij de volgende Call of Duty-game waarvan geruchten de ronde doen dat het Black Ops 4 wordt, is nog maar even afwachten.

Wij gaven in onze review het spel een 8. Voornamelijk omdat Sledgehammer Games een uitstekende Call of Duty-game aflevert. Zeker online heeft de serie zijn kracht hervonden.


Plaats een reactie


Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.