Update: Oplossing voor niet werkende Oculus Rift

Nieuws | -

Update: Oculus heeft een oplossing uitgebracht voor het probleem met de Rift-headsets. Gebruikers kunnen een patch downloaden via de officiële website. Getroffen vr-gamers krijgen 15 dollar tegoed in de Oculus Store ter compensatie. Dit bedrag wordt binnen de komende zevende dagen toegevoegd, maar alleen als de vr-bril op 1 februari of later is gebruikt.

Origineel bericht: Wereldwijd zijn de Oculus Rift-headsets ermee gestopt door een vervelende bug.

Het bestand OculusAppFrameword.dll wordt namelijk beschermd door een beveilingscertificaat dat onbedoeld is verlopen. Daardoor lanceert de Oculus Rift geen games of applicaties meer en worden er in plaats daarvan foutmeldingen gegeven.

Oculus laat weten naar een oplossing te zoeken voor het probleem. Ondertussen kunnen eigenaren van de vr-bril als tijdelijke oplossing de datum in Windows een aantal dagen terugzetten. Daardoor lijkt het beveiligingscertificaat nog niet verlopen en kan de headset nog gewoon gebruikt worden.


Plaats een reactie


Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.