Nieuwe maps, custom game modes en meer op weg naar PUBG

Nieuws | -

Brendan "PlayerUnknown" Greene heeft bekendgemaakt hoe de komende negen maanden van PUBG er uit komen te zien. Zo kunnen we nieuwe maps, custom game-modi en emotes verwachten.


Nieuwe maps

Op de PlayerUnknown’s Battlegrounds-blog laat de man achter PUBG weten dat er binnenkort een nieuwe map naar de Battle Royale-shooter komt. Een kleinere 4x4km-map moet voor snellere potjes en meer hectiek zorgen in een omgeving met drie verschillende eilanden met in het midden van de map een grote berg.

Verder zijn er een aantal kleine stadjes te zien en is de map zoals de naam als zegt veel kleiner dan de Miramar- en Erangel-maps. Greene laat weten dat potjes hierdoor nog intenser worden: “Het is een kleinere map en zal de spelers een nog intensere en snellere Battle Royale- belevenis bieden. Speler krijgen hierdoor een hogere dichtheid en kortere wedstrijden.” Het is nog niet bekend of de potjes in de map de standaard 100-spelers bevat of dat er minder spelers op kunnen spelen. Tot slot laat PlayerUnknown weten dat er gewerkt wordt aan een nieuwe 8x8km-map en dat die binnenkort samen met de 4x4-map naar de Experimental Test Servers komen.

Custom game modes, wapens en voertuigen

Naast de nieuwe map worden de custom game modes uitgebreid. Greene laat niet weten wat voor modi er worden toegevoegd, maar zegt wel dat deze “nieuwer en interessant” gaan worden. “We zijn ook van plan om de toegang tot custom game modus uit te gaan breiden tot een breder publiek aan spelers zodat er meer custom games beschikbaar zijn om te joinen.” aldus PlayerUnknown.

Ook verschijnen er binnenkort een aantal nieuwe wapens en attachments naar PUBG. In de blog laat Greene een screenshot zien van een Type 81 assault rifle. Ook verschijnen er in de eerste helft van 2018 nog, niet nader beschreven, voertuigen naar PUBG.

Emote-systeem

Greene laat weten dat PUBG klaar is voor het testen van het emote-systeem en dat spelers binnenkort kunnen uitproberen op de testservers. De ontwikkelaar heeft al een aantal nieuwe emotes vrijgegeven, deze zijn hier beneden te bekijken:

PUBG op Xbox One

Verder laat het PUBG Development & Community Team weten dat de Xbox One-versie van de game, die onlangs nog een grote update te verduren kreeg, binnenkort de woestijnmap Miramar krijgt.


Plaats een reactie


Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.